Otvorena izložba rukotvorina povodom Uskrsa u Udruzi obitelji poginulih branitelja

I ove godine članice Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja Karlovačke županije bile su vrijedne. Izrađivale su pisanice i čestitke povodom blagdana Uskrsa te sedmu godinu za redom u svojim prostorijama otvorile izložbu nastalih radova.

Njihove radove možete pogledati u prostorijama udruge u Domobranskoj ulici, a možete njima i ukrasiti svoj blagdanski stol. Ovakve radionice članicama nisu važne zbog materijalnih razloga. Važniji im je smijeh, dobro raspoloženje i pomoć koju daju jedna drugoj jer vrijeme provedeno u takvom druženju prođe za tren.

– Uz te radove ima puno smijeha, ali i suza. Ono što naše članice ne stignu napraviti u udruzi, ponesu kući, jer ipak je potrebno nešto više vremena da bi se izvezao jedan stolnjak. Međutim mi smo se već i uhodale i to ide sve brže, a sve što planiramo to i napravimo, kazala je predsjednica udruge Anđa Perak.

Kako je predsjednica udruge obično ona koja hvali svoje vrijedne članice, one su je ovoga puta poželjele iznenaditi i prigodnim poklonom zahvaliti što ih vodi i okuplja sve ove godine.

Što su sve vrijedne ruke članica Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja Karlovačke županije napravile ove godine, pogledajte i na našoj Facebook stranici.