Predstavljeni kandidati koalicije SDP-HSS za Dugu Resu

Koalicija SDP-HSS predstavila je danas i svoje kandidate za Grad Dugu Resu. Njihov kandidat za gradonačelnika je sadašnji v.d. gradonačelnika, HSS-ov Tomislav Boljar, dok su kandidati za njegove zamjenike HSS-ov Miroslav Furdek i SDP-ova Katarina Srakočić.

Pokretanje Poduzetničkog inkubatora u Srednjoj školi Duga Resa projekt je na temelju kojega v.d. gradonačelnika Tomislav Boljar planira ostati na ovoj funkciji. Pobjedi li na izborima za gradonačelnika, upravo oko ove priče gradit će, kaže, gospodarsku budućnost Duge Rese. Uz proširenje Poduzetničkog inkubatora i otvorenje novih radnih mjesta, proširenje programa Srednje škole Duga Resa i njeno povezivanje s inkubatorom, Boljar najavljuje stvaranje još povoljnije investicijske klime, ukidanje poreza na korištenje javnih površina i smanjenje poreza na potrošnju.

Što se pak tiče kandidata za zamjenike gradonačelnika, zanimljivo je da su se oba obvezala dužnost obavljati volonterski. Novac koji se time uštedi otići će, između ostalog, na informatizaciju obrazovnih ustanova na području grada.

Podršku kandidatima došli su pružiti i kandidati koalicije SDP-HSS za Karlovačku županiju, ali i predsjednik HSS Krešimir Beljak.