U subotu u Zorin domu premijera plesne predstave “Mystery”

Ljubitelji plesa i krimića u subotu će doći na svoje. Naime u Zorin domu će biti premijerno izvedena plesna predstava pod nazivom Mystery. U predstavi sudjeluje 11 plesača iz raznih klubova okupljenih pod nazivom Karlovačka plesna reprezentacija.

U koreografiji Jasne Pribanić i Gorana Koprenice, nakon deset mjeseci intenzivnog rada konačno je za publiku spremna jedinstvena predstava Mystery. Inspiracija je detektivski žanr, odnosno autori detektivskih romana 20. stoljeća.

Viktorija Paljug i Mateo Trezner u predstavi su detektivi koji istražuju zločin, ostali plesači su sumnjivci ili žrtve. Na konferenciji za medije nisu htjeli otkrivati previše o samoj radnji jer žele da građani dođu i otkriju što su im pripremili.

Ravnatelj Zorin doma Srećko Šestan najavljuje i daljnju suradnju s plesačima, ali i svima ostalima koji imaju nešto za ponuditi. Kaže i kako je cilj oformiti i kazališni orkestar u suradnji s Glazbenom školom.

U sljedećoj sezoni predstava će biti uvrštena na redovni repertoar, a oni koji ne mogu na premijeru predstave u subotu u 20 sati, mogu je pogledati u nedjelju u isto vrijeme.