Potpora za nastavak započetog

Gordana Lipšinić, gradonačelnica Ozlja, kandidatkinja je za gradonačelnicu i u sljedećem mandatu. U prvom krugu izbora osvojila je 44,66 posto glasova i ušla u drugi krug. Potporu joj pružaju predstavnici gospodarstvenika i političkih struktura koje su prepoznale njezin program.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Ozlja Gordana Lipšinić zatražila je potporu gospodarstvenika, političara te građana za još jedan mandat kako bi nastavila sve započeto što je važno za napredak ozaljskog kraja.

Potpora joj dolazi od gospodarstvenika i politike. Neki od protukandidata iz prvog kruga i članovi drugih lista sada su stali uz Lipšinić jer njezin program smatraju vrijednim za Ozalj i vide mogućnost suradnje. Neupitnu podršku pružili su joj HSS, Nezavisna lista na čelu s Damirom Vergotom, a u ime gospodarstvenika direktorica AB gradnje Marija Janžetić.

Gordana Lipšinić i kandidat za njezinog zamjenika Stjepan Basar istaknuli su kako su otvoreni za suradnju, spremni ići naprijed te raditi i dalje za dobrobit grada, a svi kojima je to cilj su dobrodošli. Pritom nije bitno iz kojih političkih opcija dolaze.