Portal na 4 rijeke

Ako vremenski uvjeti dopuste otvorenje klizališta sljedećeg vikenda

232

Ljubitelji klizanja uskoro će doći na svoje. Naime, ako vremenski uvjeti dozvole, karlovačko će klizalište biti otvoreno sljedećeg vikenda. Pripreme su u tijeku već nekoliko dana, teren se polijeva vodom, a zahvaljujući niskim noćnim i jutarnjim temperaturama djelatnici Mladosti uspješno odrađuju svoj posao.

Već uobičajeno dolaskom pogodnih vremenskih uvjeta kreću pripreme za novu klizališnu sezonu. Izuzetak nije ni ova godina, a iz Mladosti najavljuju da će sezona sigurno potrajati čitav siječanj. Ako vremenski uvjeti budu povoljni klizalište bi moglo raditi i u veljači.

 

Dobra je vijest što cijena klizanja, ali i najma klizaljki i ove godine ostaje na istoj razini kao i do sada. Za ulaznicu ćete platiti 15 kuna,a za najam klizaljki deset kuna. Za vrijeme školskih praznika dostupno će biti više termina jer je naravno tada i veća gužva na klizalištu.

U suradnji sa Športskim društvom športova na ledu Karlovac bit će organizirana škola klizanja i hokeja na ledu, a u planu je i maskenbal.Iz Mladosti najavljuju i da će svakog vikenda u popodnevnom terminu biti organiziran disco na ledu, koji je prošle godine bio hit na klizalištu.

Klizalište je, osim što pruža vesele i nezaboravne trenutke klizačima skupo za održavanje, stoga je teško održavati ga za nepovoljnih vremenskih uvjeta. Za dva mjeseca rada klizališta cijena električne energije je oko 100 tisuća kuna.