Ako vremenski uvjeti dopuste otvorenje klizališta sljedećeg vikenda

350

Ljubitelji klizanja uskoro će doći na svoje. Naime, ako vremenski uvjeti dozvole, karlovačko će klizalište biti otvoreno sljedećeg vikenda. Pripreme su u tijeku već nekoliko dana, teren se polijeva vodom, a zahvaljujući niskim noćnim i jutarnjim temperaturama djelatnici Mladosti uspješno odrađuju svoj posao.

Već uobičajeno dolaskom pogodnih vremenskih uvjeta kreću pripreme za novu klizališnu sezonu. Izuzetak nije ni ova godina, a iz Mladosti najavljuju da će sezona sigurno potrajati čitav siječanj. Ako vremenski uvjeti budu povoljni klizalište bi moglo raditi i u veljači.

 

Dobra je vijest što cijena klizanja, ali i najma klizaljki i ove godine ostaje na istoj razini kao i do sada. Za ulaznicu ćete platiti 15 kuna,a za najam klizaljki deset kuna. Za vrijeme školskih praznika dostupno će biti više termina jer je naravno tada i veća gužva na klizalištu.

U suradnji sa Športskim društvom športova na ledu Karlovac bit će organizirana škola klizanja i hokeja na ledu, a u planu je i maskenbal.Iz Mladosti najavljuju i da će svakog vikenda u popodnevnom terminu biti organiziran disco na ledu, koji je prošle godine bio hit na klizalištu.

Klizalište je, osim što pruža vesele i nezaboravne trenutke klizačima skupo za održavanje, stoga je teško održavati ga za nepovoljnih vremenskih uvjeta. Za dva mjeseca rada klizališta cijena električne energije je oko 100 tisuća kuna.