KABA

Grad Karlovac sudjeluje na međunarodnom sajmu turizma Place2go

Place2go međunarodni sajam turizma najveći je sajam takvog tipa u Hrvatskoj, a održava se od 16. do 18. ožujka u zagrebačkoj Areni.  Grad Karlovac promovirat će svoju turističku ponudu na ovom sajmu koji suvremenim putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama. Organizatori najavljuju kako će ovogodišnji sajam biti najatraktivniji do sada.

Karlovac će se u promociji koncentrirati na svoje tri turističke mikrodestinacije – rijeku Koranu i lijepo uređeno gradsko kupalište, Turanj i njegov novi izgled atraktivan turistima, te Dubovac – obnovljeni kaštel, neprocjenjivu kulturnu baštinu. Na karlovačkom štandu svi zainteresirani moći će pronaći zanimljive informacije o Aquatici, Starom gradu Dubovcu, Muzeju domovinskog rata na Turnju, Foginovom kupalištu, karlovačkim manifestacijama te brojnim drugim turističkim sadržajima u Karlovcu – gradu susreta.

Za posjetitelje sajma i karlovačkog izložbenog prostora pripremaju se i nagradne igre. Posebna atrakcija na sajmu bit će pripadnici Karlovačke građanske garde u petak na otvaranju sajma, te maskota Aquatike – simpatična kapljica koja će animirati posjetitelje cijelo vrijeme trajanja sajma.

Pozivamo vas da posjetite naš izložbeni prostor broj 85 u razdoblju od 16. do 18.ožujka u zagrebačkoj Areni na Međunarodnom sajmu turizma Place2go, poručuju iz gradske uprave.