Moto legija Croatia održala međunarodni moto susret 23. river party

Moto legija Croatia organizirala je 23. river party. Radi se o međunarodnom moto susretu koji je okupio bajkere iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Austrije pa čak i iz Rusije. Druženje je započelo i završilo u Jaškovu na Grdunu, gdje su bajkeri proveli lijepe trenutke uz rok koncerte i predivnu prirodu.

Članovi Moto legije Croatije i njihovi prijatelji uživali su u lijepoj prirodi i dobrom društvu uz rijeku Dobru na Grdunu, a obišli su i okolicu. U međuvremenu su prodefilirali i od Jaškova preko Karlovca do Brođana, gdje su zaplovili žitnom lađom.

Događaj je bio humanitarnog karaktera pod nazivom “Moto legija i prijatelji za najmlađe”, a posvetili su ga Udruzi Jak kao Jakov. Ovo nije prvi put da bajkeri pokazuju svoje veliko srce prema Udruzi Jak kao Jakov. Na ovaj način žele potaknuti i ostale na pomaganje drugima.

Ovom tradicionalnom okupljanju pridružilo se tijekom vikenda tristotinjak sudionika jer za dobru zabavu ne treba puno: ugodan ambijent i dobro društvo. Većina bajkera na susret dolazi već godinama, ali dobar glas daleko se čuje pa im se redovito pridružuju i novi.

Moto legija Croatia njeguje zajedništvo već 25 godina, ne samo unutar kluba već i s prijateljskim klubovima pa ne čudi da ovakve manifestacije opstaju toliko godina.