Asfalt konačno stiže u ulicu Herte Turze na Dubovcu

Ulica Herte Turze uskoro će dobiti asfalt. Riječ je o projektu vrijednom 250 tisuća kuna kojim će konačno biti riješen problem brojnih stanovnika Dubovca. Naime, već nekoliko godina mještani ovog dijela grada tražili su da njihova ulica dobije asfalt.

Iako ove godine nismo uspjeli osigurati 3,5 milijuna kuna za cjelovito uređenje spoja ovih dviju ulica, primjereno ćemo urediti ovaj dio Ulice Herte Turze, kazao je zamjenik gradonačelnika Ivan Mrzljak koji je danas obišao radove.

Radovi bi trebali biti završeni za 20 dana, a njihovim završetkom konačno više neće biti prašine u ovoj ulici, na koju su se ljudi najviše i žalili.

Na Dubovcu se kontinuirano ulaže i radi, kazao je Mrzljak i podsjetio na završetak projekta Strmačkog Dola, izgradnju oborinske odvodnje, vodovoda, kanalizacije i ostale infrastrukture, vrijedan 8,7 milijuna. Zajedno su ga financirali Grad, Vodovod i kanalizacija i Hrvatske ceste, a uskoro bi trebao biti raspisan i natječaj za rekonstrukciju Marmontove aleje, veliku investiciju Hrvatskih cesta koja će stajati oko 40 milijuna kuna.