Na Foginovom 30 tisuća posjetitelja

Sezona kupanja na Foginovom je završena. Unatoč lošem vremenu tijekom srpnja, zabilježeno je oko 30 tisuća posjetitelja. Ulaganja u jedino registrirano kupalište u Hrvatskoj su se isplatila, ističe gradonačelnik Damir Mandić, a najavio je i nova. Visoke brojke razlog su za zadovoljstvo, ali i promišljanje prihvaćanja suživota Karlovčana s turistima, kojih će u budućnosti zasigurno biti sve više.

Foginovo kupalište se i ove sezone pokazalo kao karlovački brend, ne samo za domaće kupače, nego i za sve više gostiju. Zabilježeno je oko 30 tisuća posjetitelja. Ove brojke su rezultat, između ostalog, dosadašnjih ulaganja, ali i obveza za daljnja.

U sklopu projekta “Susret s rijekom” predviđeno je uređenje šetnice uz desnu obalu Korane, koje će doprinijeti još većoj atraktivnosti i Korane i Aquatike te doprinijeti općenito razvoju karlovačkog turizma, najavio je gradonačelnik.

Visoke brojke razlog su za zadovoljstvo, ali i promišljanje prihvaćanja suživota Karlovčana s turistima, kojih će u budućnosti zasigurno biti sve više.

Već je dugo očito da u turizmu leži veliki potencijal za Karlovac, stoga je nužno nastaviti s ulaganjima i razvijanjem novih sadržaja.