Dani Radićeve još jednom oživjeli karlovačku Zvijezdu

Paralelno s Danima Piva, treću godinu zaredom organizirani su i Dani Radićeve. Kako bi se vratio kulturni i zabavni sadržaj u Staru gradsku jezgru organiziraju se brojni koncerti, izložbe i radionice u najpoznatijoj karlovačkoj ulici.

Ispuniti cijelu Radićevu glazbom, plesom, fotografijama i slikama želja je organizatora Dana Radićeve koji sad već tradicionalno dovode i promoviraju Karlovačke umjetnike i time nude kulturni sadržaj Karlovčanima. Dobro prihvaćeni dani ispunjeni modernom umjetnošću i ove godine nastavljaju svoju misiju.

Ovogodišnji Dani Radićeve počeli su povorkom glinenih skulptura koje su se nalazile na vratima kuća koje su posjetitelji mogli udomiti, a koje je izradio Miroslav Hudec – Ovca. Program je nastavljen dječjom radionicom kod Putnika i plesnim performansom Vere Mitrović Vrbanac iz Studia 23.

Na prvom danu Dana Radićeve nastupio je i saksofonist Darren Plavetić, a band Ljetno Kino zabavljao je publiku do dugo u noć.

Želja gotovo svih zaljubljenika u Karlovac i njegovu prošlost, a ne isključivo organizatora, je da Radićeva zasja u nekadašnjem ruhu. Kad to nije moguće kroz cijelu godinu onda barem na deset dana. U tom periodu organizirat će se još mnoštvo koncerata, izložbi, performansa i radionica.