Udruga Carpe Diem započinje s ciklusima radionica za mlade nezaposlene osobe u dobi od 15 do 29 godina u sklopu projekta Kluba za zapošljavanje mladih Karlovačke županije, s ciljem veće konkurentnosti i boljeg položaja mladih osoba na tržištu rada.

Radionice su namijenjene svim mladim osobama s područja Karlovačke županije, neovisno o stupnju obrazovanja i o tome jesu li prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje. Cilj radionica je naučiti mlade osobe izrađivati vlastiti životopis, pisati molbe i prijave za posao, pretraživati oglase za posao te razviti vještine samoprezentacije i predstavljanja pred poslodavcima.

Mladi će imati i mogućnost upoznati poslodavce s područja Karlovačke županije, postaviti svoje životopise na online platformu Kluba za zapošljavanje mladih gdje će poslodavci moći direktno pretraživati njihove životopise.

Radionice će se odvijati kroz tri tjedna u trajanju od 3 sata dnevno, od čega su predviđena dva tjedna grupnog rada i tjedan dana individualnog savjetovanja, s kontinuiranom mentorskom podrškom po završetku radionica. Radionice će se odvijati u Karlovcu, Dugoj Resi, Ogulinu, Vojniću i Slunju.

Prvi ciklus radionica počinje već 10. rujna. Svi zainteresirani mogu se prijaviti klikom na sljedeći link.

Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije projekt je udruge Carpe Diem u partnerstvu sa Gradom Karlovcem, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gospodarskom komorom, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 989 443,00 kn.

Za sve dodatne upite i informacije posjetite Facebook ili Instagram stranicu „Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije“.