Za sve ljubitelje kotlovine u Jaski tradicionalno natjecanje “Kotlovina Show 2018”

307

Turistička zajednica grada Jastrebarskog u suradnji s Gradom Jastrebarsko, u subotu, 29. rujna, organizira već tradicionalno gastro natjecanje u pripremi kotlovine ‘Kotlovina Show’ s početkom u 15 sati u prostorima perivoja dvorca Erdody .

Na ovo natjecanje prijavljuju se ekipe od pet članova. Natjecatelji imaju obvezu napraviti kotlovinu od 5 kg svježeg mesa u zadanom vremenskom roku. Nakon pripremljenih obroka stručni žiri ocjenjuje svaku ekipu po zadanim kriterijima: izbor načina pripreme, aroma kotlovine, aroma umaka, vizualni izgled kotla te ukupna razina nastupa ekipe. Najbolji „majstori kotlovine“ bit će nagrađeni vrijednim nagradama.

Osim pripremanja kotlovine bit će organizirani i ugostiteljski sadržaji kao i sadržaji za najmlađe, a priprema se i iznenađenje za posjetitelje i natjecatelje.

Prijava je besplatna ali broj mjesta je ograničen. Prijave se zaprimaju u Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog, faksom na broj 01 6272-940 ili na e-mail: info@tzgj.hr.

Prijave možete dostaviti najkasnije do nedjelje, 23.rujna. Prijavnica se nalazi na službenoj stranici Turističke zajednice grada Jastrebarskog.