KABA

Karlovački rukometaši u subotu dočekuju Kozalu

Prošlotjednom pobjedom u Buzetu, rukometaši Karlovca uspjeli su zauzeti visoko treće mjesto na ljestvici Prve hrvatske lige jug, iza vodećeg Dubrovnika i Metkovića. U subotu od 18 sati na domaćem parketu dočekuju riječku Kozalu, a trenerica Tatjana Rašić ne očekuje ništa manje od pobjede.

Dva nova boda osvojena u Buzetu puno znače karlovačkoj ekipi, jer osim što su se pomaknuli na rang ljestvici, dobili su na samopouzdanju i pokazali su da se ravnopravno mogu nositi sa svakom ekipom u ligi. Sljedeći na redu je ogled protiv ekipe Kozale, koju Karlovčani izuzetno respektiraju. Iako ima prednost domaćeg terena, trenerica Rašić očekuje tešku i napetu utakmicu, neizvjesnu vjerojatno do samoga kraja.

Gotovo cijelu prošlu sezonu zbog ozljede je pauzirao Filip Begić, ali u zadnjih je nekoliko utakmica pokazao da je pravo pojačanje u redovima Karlovca u koji je došao upravo iz riječke Kozale. Smatra da pobjeda neće izostati, ukoliko budu igrali kao u Buzetu. U subotnjoj utakmici u momčadi sigurno neće biti ozlijeđenih Makaruna i Hrvojevića, dok su nastupi Čakarića i Capana vrlo upitni.