KABA

Karlovčani u oslabljenom sastavu putuju u Crikvenicu

Nakon prošlotjednog ogleda s Kozalom i osvojena nova dva boda, karlovački rukometaši sutra gostuju u Crikvenici kod istoimene ekipe. Iako se radi o momčadi s kojom Karlovčani inače nemaju problema, ovoga puta putuju oslabljeni za nekoliko ključnih igrača, pa je krajnji ishod gotovo nemoguće unaprijed predvidjeti. Karlovački prvoligaši u dosadašnjem su dijelu prvenstva pokazali svoju izuzetnu kvalitetu, kao i fizičku te taktičku spremnost. Izuzetak nije bila ni utakmica s Kozalom, koja je rutinirano odrađena, iako su izabranici trenerice Tatjane Rašić uz malo više truda mogli ostvariti i veću rezultatsku razliku.

Sad ih očekuje putovanje u Crikvenicu i ogled koji bi prema dosadašnjem iskustvu, trebao ići na ruku Karlovčanima. Ono što bi moglo stvarati problem je činjenica da za Crikvenicu igra bivši karlovački rukometni as, Tomislav Huljina koji bi velikim iskustvom mogao puno doprinjeti igri svoje momčadi. Još jedna otegotna okolnost Karlovčanima bi mogao biti nedovoljan broj zdravih i spremnih igrača. Izvan pogona su još uvijek Makarun, Čakarić i Hrvojević, a upitni su i Bačić te Šnajder. U Crikvenicu neće otputovati ni Andrej Obranović koji je potpisao ugovor s njemačkim THSV Eisenachom, vodećom momčadi Treće njemačke lige Istok. S obzirom na to da se radi o igraču izuzetne kvalitete, njegovo odsustvo moglo bi stvoriti određene probleme karlovačkoj ekipi, pogotovo u dijelu povratka i održavanja u Premijer ligi.

Trenerica Rašić naglasila je kako je parket  mjesto na kojem treba pokazati svoju kvalitetu, a ovi igrači na koje se trenutno računa, trebaju skupiti glave i pokazati da su i bez Andreja ozbiljni kandidati za Premijer ligu.