Dani draganića

Certifikat Poslodavac partner za Heineken Hrvatska

Tvrtka Heineken Hrvatska vlasnik Karlovačke pivovare nagrađen je certifikatom Poslodavac partner nakon što su u postupku certificiranja potvrdili visoke standarde upravljanja ljudskim resursima i ostvarili 94 od ukupno mogućih 100 bodova. Iz tvrtke poručuju kako novim zaposlenicima pružaju dobar start nastojeći ih čim prije uhodati i osigurati im priliku za uspjeh i ostvarenje profesionalnih ambicija.

Povećanje plaća sustavno se provodi temeljem radne uspješnosti i usporedbe s plaćama na tržištu, a svi zaposlenici uključeni su u nagrađivanje kroz sustav stimulacija ili godišnjih bonusa.

– Izuzetno smo ponosni na rezultat koji smo ostvarili u našoj prvoj godini certificiranja u projektu Poslodavac partner. Ušli smo u ovaj proces kako bismo se usporedili s drugim kompanijama i u budućnosti postali još bolji poslodavac ­ – naglasila je Romina Ivančić, direktorica Sektora ljudskih resursa.

Trenutno je 50 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji, a Heineken Hrvatska drži drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva.