Dani draganića

Cvjećarskoj radionici Rajske ptice pridružila se zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar

Udruga osoba s teškoćama Karlovačke županije Rajska ptica od ponedjeljka, 26. studenog, do petka, 30. studenog, održava Dane otvorenih vrata. Tijekom nekoliko dana tako provode različite programe i radionice za članove Udruge. Jedna od njih je cvjećarska na kojoj ih je posjetila i zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar.

Dani otvorenih vrata ove udruge započeli su u ponedjeljak, obuhvatili su razne kreativne i sportske aktivnosti, a imali su i brojne goste.

Veselom društvu na ovoj šarenoj radionici pridružila se zamjenica župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar. Izrađivali su se adventski vijenci i razni drugi blagdanski ukrasi. Rekvizita, alata, različitih materijala u svim bojama, ali ni volje nije nedostajalo.

Članovi udruge vesele se ovakvim aktivnostima i druženju, kao i oni koji im dođu u goste pa ovdje uvijek vlada vesela atmosfera.

Zamjenica župana ovom je prilikom pozvala sve da pruže podrušku ovoj udruzi, čiji će članovi sutra od 10 sati, 30. studenog, na prostoru karlovačke tržnice, prodavati svoje uratke.

Adventsko vrijeme je vrijeme darivanja i pomaganja pa tako ono što ionako planiramo kupiti kako bi ukrasili svoje domove i poslovne prostore, možemo pretvoriti u dobro djelo kupivši od članova Rajske ptice.