Dani piva 2019. na nekoliko različitih lokacija u gradu, s kampom za turiste

Iduće godine očekuje nas potpuno novi koncept Dana piva. Na Tematskoj sjednici Gradskog vijeća raspravljano je o novom nacrtu Dana piva. Ova najpoznatija Karlovačka manifestacija od sljedeće godine će imati nekoliko lokacija. Glavna pozornica će biti kod spomenika na šetalištu dr. Franje Tuđmana. Glazba iz osamdesetih moći će se slušati na košarkaškom igralištu Šanac, a elektronska glazba kod Kino Edisona. Na Foginovu će uživati oni koji vole hip-hop. U blizini Korane naći će se privremeni kamp za turiste, a na ŠRC Korana će biti gastro trg, etno glazba, nastupi KUD-ova i lokalni glazbenici.

Sljedeće godine Dani piva održat će se od 30. kolovoza do 3. rujna, a u proračunu grada za ovu manifestaciju izdvojit će 700 tisuća kuna.

“Cilj je Dane piva brendirati kao manifestaciju i nacionalni festival piva i dobre hrane te prestižni glazbeni festival koji će uz građane Karlovca privući posjetitelje i turiste iz cijele Hrvatske, doprinijeti porastu turističke potražnje kao i izgradnji turističkog imidža grada Karlovca.”, rekao je gradonačelnik Damir Mandić.