Projekt POUKA-a “Standardima do prepoznatljivosti”

EU projekt “Standardima do prepoznatljivosti” predstavljen je danas u Pučkom otvorenom učilištu u Karlovcu. Usmjeren je ka unaprijeđenju poslovanja same POUKA-e. Opći cilj je doprinijeti gospodarskom rastu i razvoju unaprjeđenjem konkurentnosti mikropoduzetnika.

Pouka je ustanova koja se petnaestak godina uspješno bavi obrazovanjem odraslih, koje obuhvaća osnovnoškolsko i srednjoškolsko te osposobljavanje, usavršavanje i druge vidove neformalnog obrazovanja. Upravo široka djelatnost ovog učilišta dovela ih je do zaključka da krenu u unaprjeđenje poslovanja kroz projekt “Standardima do prepoznatljivosti”. Rješenje su vidjeli u implementaciji dviju međunarodno priznatih normi u sustavu upravljanja Pučkog otvorenog učilišta POUKA, ISO9001 i ISO14001.

Pučko otvoreno učilište POUKA je i nositelj projekta kojemu je opći cilj doprinijeti gospodarskom rastu i razvoju unaprjeđenjem konkurentnosti mikropoduzetnika.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj sa 122 tisuće 430 kuna, a ukupna vrijednost je 145 tisuća 750 kuna. Započeo je 19. studenog prošle godine, a trajat će do 18. studenog ove godine.