Župan Jelić posjetio Zavod za hitnu medicinu

Župan Damir Jelić posjetio je Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije povodom vrijednog priznanja Udruge hrvatskih pacijenata i proglašenje medicinskog tehničara Perice Vucelića za najtehničara godine u Republici Hrvatskoj. Tom je prilikom porazgovarao s ravnateljem Zavoda Nikšom Anticom, Pericom Vucelićem i ostalim zaposlenicima te razgledao novonabavljenu opremu.

Svaka pohvala puno znači, ali za ovaj posao treba imati srce svaki dan, bez obzira na nagrade, plaću, priznanje. Ono što je Perici najbitnije je da je na terenu i da pomaže ljudima u direktnom kontaktu. Iznimno skroman najtehničar Hrvatske, Perica Vucelić, počašćen je prizanjem, ali najugodnije se osjeća radeći svoj posao, kad se ugase svjetla kamere.

Na ovakav tim hitne ponosna je cijela Karlovačka županija na čelu sa županom Damirom Jelićem. Bila je ovo prilika da delegacija Županije obiđe prostore Zavoda i razgleda novu opremu. Župan je istaknuo kako Zavod od Županije i dalje ima punu podršku, i moralnu i materijalnu, kako bi građani imali najkvalitetniiju uslugu.