Dani draganića

POI žongliranje na Maloj sceni

Savez Udruga KAoperativa poziva sve zainteresirane na uključivanje u uvodnu radionicu POI žongliranja u prostoru Male scene Hrvatskog doma. Radionica je prva u ciklusu početničkog POI tečaja i namjenjena je za sve zainteresirane bez obzira na prethodno znanje i poznavanje POI tehnike. Broj sudionika je ograničen, a sudjelovanje besplatno.

Poi je forma plesa, vrsta žonglerske tehnike kroz koju se manipulacijom objekta stvara niz ritmičkih i geometrijskih uzoraka. Ovo je vještina koja će izmamiti tvoju kreativnu crtu na površinu i dovesti te u sinergiju duha,uma i tijela.


Na tečaju se polaznici upoznavaju s terminologijom, samim objektom i uče sve osnovne elemente poi pokreta. Tečaj je fokusiran na tehniku, ali i improvizaciju i razumijevanje kako efektno manipulirati poi i stvoriti osnovnu bazu pokreta. Ukoliko ne posjedujete rekvizite potrebne za radionicu, biti će Vam osigurani od strane voditelja. Voditeljica radionice je karlovačka poi perfomerica Gabrijela Brletić/Magmatikka.
Termin 1
(25.2.2019. 18:00h )Početni sat- dvorana

Uvod u poi svijet, terminologiju i upoznavanje s objektom . Učenje osnovnih pokreta, istraživanje prostora oko sebe.

PRIJAVNI OBRAZAC: https://form.jotformeu.com/90431686014352

Program provodi Savez udruga KAoperativa uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu projekta „Scena za sve“.