KABA

Novi prostor tvrtke Aquaestil u Logorištu

Tvrtka Aquaestil jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki u domeni proizvodnje i prodaje širokog asortimana kupaonskog namještaja. U posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, kontinuiranim ulaganjima u sve naprednija rješenja u proizvodnji te suradnjom s renomiranim europskim partnerima, postali su jedan od zaštitnih poduzetničkih znakova Karlovačke županije. Poslovnicu Aquaestila u Logorištu posjetio je i župan Damir Jelić kako bi se osobno uvjerio u njihovo sjajno poslovanje.

Nakon 20 godina postojanja tvrtke, Aquaestil je izgradio te u potpunosti uredio novi izložbeni centar u Poslovnoj zoni Logorište vrijedan dva milijuna eura. U ovom trenutku imaju 500 zaposlenih na četiri proizvodne lokacije- u Dugoj Resi,Ozlju, Našicama i Generalskom Stolu.

 Aquaestil od samog početka poslovanjasjajno surađuje s Poslovnim bankama, koje su dijelom i financirale izgradnju te uređenje prostora u Logorištu. Osim izložbenog dijela, postoji i centralni skladišni u kojem trenutno imaju više od dvije tisuće standardnih artikala čija je vrijednost veća od 15 milijuna kuna.

Župan Damir Jelić podsjetio je na činjenicu da je Poslovna zona Logorište jedina zona u Hrvatskoj koja je u vlasništvu Županije te je istaknuo da mu je drago što rađa ovakvim plodovima.

Podsjetimo, Aquaestil su prije 20 godina zajedno pokrenuli partneri Stjepan Basar i Boris Ferkula, a posebnu tajnu uspjeha nemaju. Stvar je vrlo jednostavna, uvijek su nam bili najbitniji ljudi, posebice mladi koji donose nova znanja i svježe ideje, zaključio je Basar.

omicron