Karlovačke Pande uspješne na turniru Čigra Open

U Zagrebačkom Domu sportova održan je drugi turnir za juniorsku nacionalnu rang listu Čigra open i Čigra limač kup. Taekwondo klub Banija Pandas nastupio je s petnaest natjecatelja koji su osvojili deset medalja, šest zlatnih i četiri brončane. U ukupnom poretku Pande su zauzele odlično sedmo mjesto, dok su kadeti i juniori osvojili visoko drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji.

Na Čigra openu nastupilo je 653 natjecatelja iz 42 kluba i pet zemalja. Mladi članovi Banije Pandas pod vodstvom trenera Nevena Trbojevića ponovno su ostvarili zapažene rezultate. U pojedinačnom plasmanu, zlatne medalje osvojili su juniorka Gabrijela Fehervari u kategoriji do 46 kilograma, kadet Lucio Matuzić do 41 kilograma, mlađa kadetkinja Ivona Ferenac,mlađi kadet Niko Dropulić, kao i braća Fičko- stariji Petar i mlađi Marko.

Brončane medalje osvojili su junior Bruno Pleše u kategoriji do 55 kilograma, mlađi kadet Karlo Klarić do 27 kilograma, mlađa kadetkinja Magdalena Kolarić i mlađi kadet Luka Vuković. Bez medalja su ovoga puta ostali Tea Trupković, Marko Mesić, Lucija Dropulić, Stella Lenuzzi Šuper i Ana Bedeniković.

Drugi karlovački klub Prana nastupioje s 21 natjecateljem te su osvojili 10 zlatnih i 5 srebrnih medalja. U ukupnom poretku sa 117 bodova zauzeli su drugo mjesto ekipno. U poretku kadeta i kadetkinja A, “Prana” je ekipno bila druga.