Karlovački slijepi samuraj Mirsad Bećirović osvojio zlato na 1. Otvorenom prvenstvu Francuske u hapkidou

Slijepi samuraj Mirsad Bećirović i njegov sparing partner Igor Ilić osvojili su zlatnu medalju i oduševili dvoranu Centre sportif deset Poteries u Strasbourgu na 1. Otvorenom Prvenstvu Francuske u hapkidou. Povijesni je to uspjeh našeg karlovčanina, Mirsada Bećirovića koji je prva slijepa osoba koja se natjecala u hapkido tehnikama samoobrane u konkurenciji s videćim osobama. Osvojenim zlatom još jednom je pokazao da za njega ne postoje granice,  Mirsad i Igor pomeli su konkurenciju u sklopu hrvatske hapkido reprezentacija na čelu s Mladenom Kužnikom, u sastavu natjecatelja: Igor Ilić, Mirsad Bećirović, Fran Prpić, Elizabeth Kužnik te trenerima Claudiom Kužnik i Romijom Radočaj Naglić.

Uz Mirsada i ostali članovi hrvatske hapkido reprezentacije bili su uspješni, zlata i srebra osvojena su u borbama i tehnici za što su zaslužni Fran Prpić, Elizabet Kužnik i Igor Ilić.

‘Zahvaljujemo Hrvatskom Športskom Savezu Slijepih, Karlovačkoj Sportskoj Zajednici, Zajednici športova Karlovačke županije i Akademiji borilačkih sportova Excalibur na potpori Sportsko Rekreativnom Centru Labrador u trenažnom procesu i pripremi sportaša za natjecanje te Mladenu Kužniku predsjedniku Hrvatskog Hapkido Saveza zaslužnom za sjajan uspjeh hrvatske hapkido reprezentacije na 1. Otvorenom Prvenstvu Francuske u Hapkidou.’, priopćili su iz Sportsko Rekreativnog Centra Labrador.