Srećko Šestan dobio nasljednicu?

Kazališno vijeće predložilo je Irenu Božićević za novu ravnateljicu Zorin doma. Vijeće je utvrdilo da njena prijava u potpunosti ispunjava sve tražene uvjete iz natječaja. Prijedlog Kazališnog vijeća mora potvrditi karlovačko Gradsko vijeće na svojoj idućoj sjednici, 17. svibnja. Božičević je profesorica glazbene kulture, a aktivna je u nizu kulturno-umjetničkih društava, folklornih skupina i zborova, a nekoliko njih je i osnovala.

Rođena je 1967. godine u Zagrebu, u glazbenoj obitelji. Pjevala je solo u dječjem zboru HRT-a, članica je, a kasnije i stručni voditelj više zborova i vokalnih grupa te folklornih društava u Karlovačkoj županiji i šire. Inicijator je osnivanja i muške klape “Ivan Mažuranić” – kasnije Klape “Furešti”.
Irena je osim u glazbi aktivna u više športova i športskih klubova i športskih asocijacija (od atletike do kuglanja). Djelatnica je Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu, šport i informiranje u Karlovačkoj županiji na radnom mjestu višeg stručnog suradnika za šport, teh. kulturu i informiranje, danas sa 23 godine radnog staža.