Novih devetnaest medalja za članove Prane

U Sportskoj dovrani na Rakovcu održano je tradicionalno sportsko natjecanje Karlovac open 2019. Nastupilo je 700 malih boraca iz 76 klubova i 12 zemalja. Prana je nastupila s 25 natjecatelja koji su osvojiili devet zlata, četiri srebra i šest bronci.  U kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji rezultati su bili sljedeći: Prva mjesta i najsjajnije medalje osvojili su Emanuel Mahečić, Paula Petrić i Matea Magdić. Josip Krznarić bio je srebrni, dok su Eric Liković, Matea Magdić, Emanuel Mahečić, Karla Ivka i Eric Liković zaslužili brončana odličja.

U borbama su najbolji bili Leona Grubiša u kategoriji kadetkinja do 41.kilograma, Karlo Bošnjak u mlađim kadetima do 27 kilograma, Nina Šket u kategoriji do 33 kilograma, Lara Tuškan među djevojčicama do 30 kilograma, Ivan Latković u kategoriji kadeta do 61. kilograma  i Nika Petrić u kategoriji mala olipijada do 21.kilograma.

Srebrne medalje oko vrata su stavili Nikola Brnardić, Nika Brezović, Klara Bošnjak, a brončane  Tara Rožić, Jakov Žilić i Patrik Čolić.

Bez plasmana su nažalost ostali Ennio Planinac (1 pob), Ivan Klarić, Toni Spudić, Aleksandra Macut, Sandro Tuškan, Nika Keser i Zara Vincelj.