U Osnovnoj školi Braće Seljan u tijeku su radovi na uređenju i proširenju prostora za rad. Cilj je da učenici nastavu pohađaju u jednoj smjeni. Školu je posjetila zamjenica gradonačelnika Karlovca Andreja Navijalić i pročelnica Draženka Sila- Ljubenko.

Ove godine uredit će se jedan kat i prizemlje jednog krila zgrade čiji se radovi procjenjuju na 650 tisuća kuna. Završetak radova očekuje se krajem kolovoza.

U ovoj školi, sljedeće godine planira se i energetska obnova, dok je u osnovnoj školi Turanj energetska obnova već u tijeku. Velika je to investicija, istaknula je zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić. Ukupna ulaganja u uređenje svih karlovačkih škola iznose 4 milijuna kuna dijelom financirana iz decentraliziranih sredstava, vlastitih ali i iz sredstava Europske unije kada se govori o energetskoj obnovi.

Dok se uređuju prostori unutar škole, rješava se i problem parkiranja oko škole. Naime, izbjegavajući plaćanje parkirnih mjesta, pojedinci su parkirali na školsko igralište. Ravnateljica Jasmina Budinski kaže kako se i to može smatrati riješenim. 

Osnovnu školu Braće Seljan pohađalo je 280 djece, a isti broj se očekuje i sljedeće školske godine.