Potpisan sponzorski ugovor između reprezentativke Petre Furač i SenzoGYM fizio boutigua

Ovaj tjedan potpisan je sponzorski ugovor između SenzoGYM fizio boutiqua i naše gimnastičarke, reprezentativke Hrvatske, sportašice Grada Karlovac i Karlovačke županije Petre Furač!
SenzoGYM je Petra odabrala kao mjesto na kojem nekoliko puta tjedno dobiva stručnu podršku diplomirane fizioterapeutkinje Ivane Štedul. Ivana je i jedini certificirani Emmett terapeut u Karlovačkoj županiji, a Emmett tretmane s Petrom provodi zadnje 2 godine.
„U SenzoGYM na fizioterapijske tretmane dolazim zadnje 2 godine. Kako se profesionalno bavim gimnastikom, a svi dobro znamo kako je to sport koji može biti dosta opasan i koji zahtjeva da ti tijelo bude 100 % spremno i zdravo za svako opterećenje na treningu, kao i na svakom natjecanju bila mi je potrebna stručna ruka. Ivana sa mnom provodi Emmett tretmane nekoliko puta tjedno, koji me u potpunosti brzo rješavaju boli i održavaju moje mišiće u dobrom tonusu, kao niti jedna druga do sad isprobana tehnika.“, rekla je Petra Furač.
Vlasnica SenzoGYM fizio boutiqua i Petrina fizioteapeutkinja Ivana Štedul vezano uz sponzorstvo kaže: „ Petra je odlična sportašica koja na svakom treningu i na svakom natjecanju zaista daje sve od sebe. Kad je došla u SenzoGYM odmah je bilo vidljivo kako joj, kao vrhunskoj sportašici, treba fizioterapijska podrška kako bi njezini mišići zaista bili pripremljeni za svako pa i najveće opterećenje te adekvatno relaksirani nakon natjecanja. Svi znamo kako je bavljenje sportom zdravo, no s druge strane profesionalno bavljenje sportom podrazumijeva velika opterećenja lokomotornog sustava te je iz tog razloga svakom profesionalnom sportašu neophodna i fizioterapijska podrška. Zaista mi je drago da joj na ovaj način možemo pomoći kako bi i dalje ostvarivala vrhunske rezultate i vjerujem da ćemo još dugo surađivati.“
Iz SenzoGYM fizio boutiqua kažu kako će uskoro organizirati i edukacije za trenere različitih sportova kako bi im skrenuli pažnju na najčešće ozljede sportaša unutar pojedinog sporta i načine prevencije ozljeda kroz adekvatnu fizioterapijsku podršku.