Početak veljače u Gradsku knjižnicu donosi brojne aktivnosti

401

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

Povodom slovenskog kulturnog praznika, Prešernovog dana, Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića poziva na otvorenje izložbe fotografija “Srečanja” / “Susreti”, autorice Nataše Vojnović, u ponedjeljak, 3. veljače u 18 sati u Izložbenom salon Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić”.

Ove foto-uspomene nastale su na brojnim nezaboravnim druženjima sa slovenskim kolegama knjižničarima. One su tek djelić ulica i pejzaža kojima je autorica prolazila upoznavajući ljepote slovenskih gradova i krajolika.
Nataša Vojnović knjižničarka je, ne fotografkinja, ali fotoaparat uvijek ima pri ruci iščekujući nove i neobične prizore, šećući svemu lijepom u susret.

RADIONICA ORIGAMIJA

Ciklus “Radionice za odrasle koji još (uvijek) nisu odrasli” u okviru kojih se provode kreativne radionice i radionice raznovrsnih vještina za odrasle korisnike u prostoru naše knjižnice ide dalje.

Ovaj put na radionici će se izrađivati origami na temu skorog Valentinova i dolazećeg Međunarodnog dana žena. Saznat ćete što je to origami te kako je i gdje nastao. Naučit ćete izraditi cveteke, leptiriće, kuvertice, škatulice… i pritom dobro razgibati prste i mozak, najavljuju iz Knjižnice.

Radionica će se održati 3. i 17. veljače na Odjelu audiovizualne građe Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac od 18 do 20 sati. Prijave su obavezne: 412-377 (107) ili gkka.1838@gmail.com