Otvorene prijave za maske na Karlovačkom maskenbalu – mogu se prijaviti pojedinci i grupe

Inicijativa mladih KAOS, koja je organizator karlovačkog maskenbala  otvara prijave za maske svih vrsta i oblika. Maskenbal će se održati 15. veljače.

– Pozivamo sve vas, vedre ljude ovog prekrasnoga grada, da sudjelujete u Velikoj povorci Karlovačkog karnevala 2020. Bit će svega, ničega nedostajati neće, a vi dragi naši, vi ćete biti glasnici sreće. Odjenite što god poželite, budite tko god hoćete jer što se dogodi na karnevalu ostaje na karnevalu, poručuju članovi Inicijative mladih KAOS.

Otvorene su prijave za individualne i grupne maske te maske s vozilima koje će biti dijelom Velike povorke Karlovačkog karnevala. Svi maskirani pojedinci i grupe zajedno će stupati ulicama grada na četiri rijeke, a imat će i priliku očarati stručni žiri i pokazati da su upravo oni zvijezda karnevala. U povorci će naravno biti mjesta i za one koji se ne prijave, no isti nažalost neće biti u konkurenciji za titulu najbolje maske karnevala.

Prijaviti se može putem online prijavnice, osobno u Turističkoj zajednici grada Karlovca ili Centru za mlade u Grabriku, Maksimilijana Vrhovca 13. Rok za prijavu individualne ili grupne maske je do Valentinova 14. veljače, u ponoć, a oni koji se žele voziti u povorci moraju svoje prijave poslati nešto ranije, najkasnije do 11. veljače.

Sve druge detalje moguće je pronaći na Facebook stranici Inicijativa mladih KAOS te web stranici Visit Karlovac.