U utorak, 18. veljače u 18 sati u karlovačku Gradsku knjižnicu stiže poznata pjevačica Danijela Martinović, ali ovoga puta, u nešto drugačijoj ulozi. Dolazi predstaviti svoju knjigu motivacijskih poetskih zapisa “Šalabahter života: Neopisivo”.

Prva knjiga, nazvana samo “Šalabahter života”, objavljena je 2016. godine i vrlo brzo rasprodana. I u svojoj drugoj knjizi Danijela poziva čitatelje u svoj poetski svijet, u nježno lirsko tkanje opservacija o svijetu, ljubavi i ljudima… Katkad meka, katkad nepopustljiva, a katkad nježna i zaljubljena, no uvijek svoja i prepoznatljiva, Danijela se predstavlja kao zrela pjesnikinja koja suvereno vlada zakonitostima poetskoga kazivanja i svakako će iznenaditi, i to ugodno, mnoge čitatelje koji je doživljavaju “samo” kao pop-pjevačicu, poručuju djelatnici Gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić.

Danijela zapravo daje na znanje svima da poetski projekt “Šalabahter života” nije bio tek jednokratni, kratki izlet, nego čvrsta, nova okosnica rada umjetnice željne izazova i drugačijih načina komunikacije.