Mališani NK Ilovca sudjelovali na Malonogometnom natjecanju za djecu predškolske dobi

U nedjelju 14. lipnja, nakon tromjesečne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa završeno je Malonogometno natjecanje za djecu predškolske dobi  održano na Zagrebačkom Velesajmu i terenima sa umjetnom travom u sklopu Nogometnog centra Šalata.

Nk Ilovac stalni je sudionik ove lige, a u kategoriji minića koju čine djeca predškolske dobi nastupio je kao jedini prestavnik Karlovačke županije.

Organizacija ove malonogometne lige pravilima je u potpunosti prilagođena uvodu u nogomet odnosno djeci predšolske dobi koja se tek susreću sa nogometnim sportom i usvajaju osnovna pravila igre i ponašanja u sportskom kolektivu, tako da se službeni rezultati, strijelci i ljestvice nisu bilježili.

-Ovom prilikom ujedno se i pozivaju svi zainteresirani da se priključe predškolskoj gupi minića u školi nogometa Nk Ilovac te kroz sportsku igraonicu sa elementima ostalih bazičnih sportova uvedu u čari nogometne igre u okruženju sa vršnjacima te u kontroliranim uvjetima sportskog treninga pod nadzorom educiranih trenera.
Info o upisima dostupni kod voditelja škole nogometa na 095/197-4409, e-mail: igorgec@net.hr ili na www.facebook.com/Nogomet ,javljaju iz NK Ilovca.