web karijera 1160*120
web struka 1160*120

U Županiji imamo 47 novih slučajeva zaraze, preminule dvije osobe

U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata novozaraženo je 47  osoba.  Putem PCR testiranja novozaraženo je 39 ljudi.  S  područja grada Karlovca devet osoba,  Ogulina devet, Ozlja tri,  Barilovića četiri,  Netretića šest, Plaškog i Žakanja po dvoje te  Duge Rese, Cetingrada, Draganića i  Generalskog Stola po jedna pozitivna osoba.Antigenski test pokazao je osam pozitivnih osoba. Tako su u Ozlju tri zaražene osobe, Slunu dvije, Karlovcu, Vojniću i Žakanju po jedna zaražena osoba.

U bolnicama Karlovačke županije je hospitalizirano 88 COVID pozitivnih pacijenata. u Općoj bolnici Ogulin 17, Specijalnoj bolnici Duga Resa 29 i u Općoj bolnici Karlovac 42. U posljednja 24 sata novoprimljeno je šest osoba. Na respiratoru se nalaze dvije COVID pozitivne osobe. Devet osoba je  otpušteno sa bolničkog liječenja. Od početka pandemije sa bolničkog liječenja je otpušteno 520 osoba. U protekla 24 sata preminule su dvije osobe, jedna u Dugoj Resi i jedna u Karlovcu. Od početka pandemije u bolnicama je preminulo 254 pozitivnih pacijenata.

U osnovnim školamatri su pozitivna učenika te četiri pozitivna djelatnika. U srednjim školama imamo četiri pozitivna učenika te dva djelatnika.

Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 7.518 osoba.

U samoizolaciji se u Karlovačkoj županiji nalaze 324 osobe. Bez kršenja mjera samoizolacije i drugih mjera.