Mladi nogometaši NK Ilovca prošli kroz “školu trčanja”

Sve selekcije mladeži Nk Ilovaca prošle su kroz školu trčanja. Riječ je o suradnji između Nogometnog kluba Ilovac i Atletskog kluba Karlovac koji su organizirali nekoliko treninga za mlade nogometaše. Treninge je na novouređenoj atletskoj stazi stadiona Branko Čavlović Čavlek vodio profesionalni atletski trener Saša Belčić.

Abeceda trčanja, prepone i štafeta samo su dio elemenata treninga kroz koje je prolazilo 200-ak mladih polaznika škole nogometa. Suradnja Nk Ilovac i Ak Karlovac se nastavlja krajem ljeta u sklopu pripremnog kondicijskog perioda prije početka nove natjecateljske sezone u ligama NSKŽ, NSZŽ i HNS Središta Zagreb.

Kombinacijom osnovnih elemenata drugih bazičnih sportova škola nogometa Nk Ilovac omogućuje svojim redovnim polaznicima adekvatne uvjete za psihofizički razvoj i unapređenje motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.
Nk Ilovac jedini u Karlovačkoj županiji omogućuje prilagođene treninge za djecu predškolske dobi.

Upisi u školu nogometa Nk Ilovac otvoreni su za sve uzraste tijekom cijele godine, a više informacija moguće je dobiti kod voditelja škole nogometa Alena Škrtića na 098/965-7713.