KABA

Prijave za izbor najmješanca grada Karlovca počele

“Izbor za najmješanca grada Karlovca 2021. – In Memoriam Kina” bit će održan u subotu, 9. listopada, na šetalištu dr. Franje Tuđmana (Glazbeni paviljon) s početkom u 10 sati.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na e-mail: turbinapromjena.prijava@gmail.com . Potrebno je napisati sljedeće:

• svoje ime i prezime
• ime i dob psa (pas mora biti mješanac)
• kratki opis psa (npr. što voli/ne voli, omiljena igračka, nešto posebno po čemu biste ga izdvojili i sl.)

Prijave počinju 27. rujna i traju do 1. listopada 2021. Za sudjelovanje na Izboru obavezna je kotizacija u obliku hrane za pse po vlastitom izboru. Pas mora biti mješanac, a sva prikupljena hrana će se donirati za pse koji su još uvijek u skloništu ili za pse koji čekaju svoj dom na privremenom smještaju.

– S obzirom na zabranu održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 100 osoba na jednom mjestu, osim ako se radi o javnom događanju ili okupljanju na kojem sudjeluju samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, ove smo godine primorani u Izbor uključiti samo prvih 85 prijavljenih pasa, a kako bismo Izbor održali po navedenim mjerama i kako ne bismo isti ograničavali samo na vlasnike s EU digitalnim COVID potvrdama. Molimo za razumijevanje i poštivanje mjera kako bismo izbjegli moguće neugodnosti uzrokovane nepoštivanjem istih. Natjecanje organizira Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja „Najbolji prijatelj“, u okviru Projekta „Daj šapu!“ koji se već šestu godinu provodi u gradu Karlovcu. Cilj projekta je podizanje svijesti o problematici napuštanja životinja i važnosti udomljavanja napuštenih životinja. Projekt je isključivo humanitarnog karaktera, a sve aktivnosti na Izboru za najmješanca grada Karlovca provode volonteri i djelatnici Udruge „Turbina promjena“. Za prijavu psa mješanca OBAVEZNA je Putovnica za kućne ljubimce (Pet passport), odnosno knjižica u kojoj je vidljivo važeće cjepivo i čipiranje ljubimca, a koju ste OBVEZNI donijeti na dan Izbora. Bez važeće Putovnice za kućne ljubimce, pas neće moći sudjelovati u Izboru., istaknuli su organizatori.

Više o projektu na Facebook stranici:
www.facebook.com/projektdajsapu