KABA

Božićnom ugođaju na karlovačkom Adventu doprinjet će i ugostiteljska i trgovačka ponuda – Mladost dala u zakup 12 kućica, Grad dodijelio udruzi Jak kao Jakov

Božićnom ugođaju na karlovačkom Adventu i ovaj će put doprinjeti različita ponuda u kućicama na Šetalištu dr. Franje Tuđmana. Natječajima je Mladost dala u zakup 12 lokacija, potvrdio nam je direktor Ivan Uđbinac, podsjetivši da je prvi natječaj bio u listopadu, a drugi ovaj mjesec.

– I na kraju, od 15 ponuđenih lokacija, imamo zakupnike na njih 12. Treba naglasiti i da je jednu lokaciju Grad Karlovac dodijelio udruzi Jak kao Jakov, kazao je Uđbinac.

Na tim će lokacijama na prostoru karlovačkog Adventa biti svega: lokalni i prigodni blagdanski suveniri karlovačkih proizvođača, božićni nakit, igračke i baloni, kokice, šećerna vata, alkoholna i bezalkoholna pića, topli napitci, fritule, palačinke, štrudle, baklava, knedle od šljiva, kolač od oraha, sarma, kuhani buncek i kiselo zelje, razne kobasice, hot dog, burger, Skandinavian street food…

– Imamo, kako je bilo i planirano, raznoliku ponudu, imamo trgovaca i ugostitelja i vjerujemo da će kroz svoju ponudu ispuniti sva očekivanja naših sugrađana, rekao je Uđbinac.

Samo dvije predviđene lokacije nisu zakupljene, a hoće li još jednom biti ponuđene potencijalnim ugostiteljima i trgovcima, odlučit će krajem tjedna Organizacijski odbor Adventa u Karlovcu.

Advent u Karlovcu trajat će od 17. prosinca ove do 1. siječnja iduće godine.

omicron