Otvorena „Adventska izložba“ Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Karlovačke županije

Udruga obitelji poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Karlovačke županije organizirala je tradicionalnu izložbu radova članica uoči Adventa.

Uvijek gostoljubive članice i članovi Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Karlovačke županije svojim su gostima pružili pravi adventski ugođaj, uz lampice, svijeće i obilje topline i zajedništva pokazali su što su sve marljivo radili mjesecima na svojim radionicama. Tu su jaslice, adventski vijenci i vijenčići, torbice s blagdanskim motivima, anđeli, sve ručno izrađeno s puno pažnje i kreativnosti. Članicama puno znače radionice na kojima se mogu družiti i izrađivati nešto što ih opušta.

Božićno je vrijeme ljudima koji su izgubili svoje najmilije iznimno teško, ali je u društvu bliskih prijatelja i suradnika ipak lakše. Stoga su se i ovoga puta ispred prostora Udruge okupili predstavnici ostalih udruga proizašlih iz Domovinskog rata, politike te pater Vlado Mustač koji je uz Udrugu od samih početaka. Doprinos događaju svojim je inspirativnim pjesmama i ovoga puta dala članica udruge Dorjana Smojver.

Bila je ovo prilika da svi zajedno prigodno obilježe početak adventskog vremena.

Čast da upali prvu adventsku svijeću pripala je zamjenici županice Vesni Hajsan Dolinar.