NK Karlovac 1919 u borbi za Drugu ligu

"Ulje na vatru" velikih očekivanja dolio je je dolazak Igora Pamića, tri nova igrača, novog direktora i trenera golmana

Iako je NK Karlovac 1919 tek krenuo s pripremama za proljetnu polusezonu ciljevi su jasni, ulazak u Drugu ligu. “Ulje na vatru” velikih očekivanja dolio je je dolazak Igora Pamića, tri nova igrača, novog direktora i trenera golmana. Trener Igor Pamić tvrdi kako već u glavi ima viziju nove momčadi.

-Mi smo tek počeli i nemojte od mene očekivati nešto spaktakularno. Radimo polako, ali i dižemo intenzitet i količinu treninga i želimo se približiri profesionalizmu. Ideja je ista, cilj je isti. Imamo najviše rezervi u postojećoj momčadi i zbog tog smo privilegirani. Normalno da od igrača koji su dovedeni očekujemo pomak i uvjeravam vas da ćemo biti puno bolju. Iako, najlakše je doći na utakmicu, a najteže je pobjeđivati – rekao je Pamić.

Trener Pamić ponovo se nalazi u istoj situaciji kao kad je preuzeo Karlovac prije nekoliko godina i klub ekspresno uveo u Prvu ligu.

-Razlika je što sam tada sa Nevenom Šprajcerom slagao ekipu po svojoj viziji. Sada sam zatekeo momčad, momčad koje je bila dobra, ali u psihološkoj blokadi. Zato nismo uspjeli kako smo očekivali i tu sam ja najviše kriv. No sa tri nova igrača i Sušilovićem koji se vratio, naravno i uz pripreme u kojima mogu pokazati svoje ideje uvjeren sam kako će naš stroj funkcionirati – tvrdi Pamić.

Na pitanje očekuje li široku podršku Kasrlovčana kao u prošlom mandatu odgovorio je :

-Klub je danas posložen dobro, a jedino što nije štimalo je rezultat, no sve to možemo popraviti u kratko vrijeme. Poznajem cijeli grad i lijepo je slušati mnoštvo dobrih želje i čestitka. Ako budemo dobro igrali uvjeren sam kako široka podrška i pune tribine neće izostati – zaključuje Igor Pamić.

Zbog problema u Hrvatskom Dragovoljcu otkazana je planirana pripremna utakmica ovog vikenda. No Karlovčani bi svoje nogometaše uskoro mogli vidjeti u srazu s drugom momčadi Dinama.