Dani draganića

Otvorene su prijave za 27. Filmsku reviju mladeži i 15. Four River Film Festival!

Hibridno izdanje Filmske revije mladeži i Four River Film Festivala 2021. godine završilo je s rekordnom gledanošću: više od 14.000 gledatelja pratilo je natjecateljski program (digitalno i fizički) uz ukupni doseg od više od 208.500 ljudi.

U prilog rastu, razvoju i vidljivosti Four River Film Festivala svakako ide i podatak da je 2021. pristiglo čak 1.415 filmova srednjoškolskih autora, a prijave su doputovale iz 99 zemalja sa svih kontinenata. Ako imate od 14 do 20 godina i film ste dovršili nakon siječnja 2020., svoje radove možete prijaviti do 1. lipnja na ovoj poveznici https://filmfreeway.com/FourRiverFilmFestival.

Natjecati se možete u četiri kategorije – igrani, animirani, dokumentarni film i slobodni stil. Festival i Revija održat će se u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac te će ponovno zažutjeti Karlovac od 6. do 10. rujna 2022. godine. Selekcijsku komisiju za 27. Filmsku reviju mladeži i 15. Four River Film Festival čine dr.sc. Ana Đordić, profesorica hrvatskog jezika i filozofije te filmski kritičar Boško Picula i direktorica fotografije Dinka Radonić.

Sve detalje moguće je pronaći na službenoj web stranici https://frff.com.hr.