Dani draganića

Dodjela nagrada sportašima bit će u Zorin domu, a pljesak i čestitke ispred kazališta

Tko je najbolji sportaš Karlovačke županije u 2021. godini saznat će se sutra. Sportaši će preuzeti svoje nagrade u Zorin domu, dok će njihovi najbliži sve moći pratiti ispred Zorin doma. Epidemiološke mjere ne dopuštaju drugačije, kaže glavna tajnica Karlovačke športske zajednice Marijeta Ćelić.

– Samo proglašenje najboljih bit će održano u petak 21.01. u gradskom kazalištu Zorin dom kao i svake godine s početkom u 19 sati. Prisustvovat će samo oni koji su nagrađeni, ulazak je moguć samo uz covid potvrde i uz pozivnicu, ali svima onima zainteresiranima, roditeljima i svima koji to žele pratiti bit će postavljen led ekran ispred Zorin doma. Tamo će moći sve pratiti i pljeskati. Kad sportaši izađu van moći će se fotografirati s njima i čestitati im, rekla je Marijeta Ćelić.

Unatoč pandemijskoj godini, Ćelić potvrđuje da nas očekuju iznenađenja.

– Pa nekih sitnih iznenađenja će biti. Nažalost takva je godina kakva je, najveća natjecanja su se održala većinom u ljetnim sportovima, jer su bila ograničenja u sportovima u zatvorenim prostorima. Vjerujem da će izbor za 2022. godinu biti pojačan s ostalim sportovima, nekim dvoranskim, ekipnim…sada je skučeno, ali bit će iznenađenja, kaže Ćelić.

Uz pehare i medalje, najuspješnijeg sportaša i sportašicu očekuje nagrada od 3 tisuće kuna, a dugogodišnji rad u sportu nagrađuje se s 5 tisuća kuna.