KABA

Mihaljević o spektaklu u subotu: Čekaju nas atraktivne borbe

Sutra uživo u programu TREND TV-a pratite fight night iz dvorane Arena. Od 18 sati počinju uvodne borbe koje možete pratiti putem našeg youtube kanala. Komentatori borbi su Viktor Šegrt i Matej Truhan. Karlovačke boje branit će Matko Živčić, Mario Jagatić, Igor Mihaljević i Karlo Subašić. Borilački spektakl organizira Fight club Old lion i Igor Mihaljević.

– Očekivanja su vrlo pozitivna kolko čujem sa strane i kolko se priča o svemu. Dugo tako nešto nije bilo u Karlovcu. Nažalost bit će bez publike zbog epidemioloških mjera, ali zato će biti direktan prijenos na trend-tv-u i na youtube kanalu tako da nitko neće biti uskraćen za gledanje. Možda će se bolje vidjeti tako nego da su u publici, rekao je Mihaljević.

Subotnju večer obilježit će 14 borbi, a uz domaće borce tu će biti natjecatelji iz Novog sada, Zenice, iz Banja Luke, Splita i Zagreba… Glavna borba kreće od 20 sati, bit će tu plesačice, hostese i vrhunski voditelji kako ih je najavio Mihaljević. Program će voditi Stjepan Ursa, jedan od najpoznatijih hrvatskih bodybuildera i Leo Staković. Bit će tu borbe u boksu, kickboksu i MMA-u.

– Istaknuo bih borbu Matka Živčića, bit će to vrlo atraktivna borba, dečko ima 115-120 kila, njegov protivnik je iz Banja Luke, željan dokazivanja, već ima dosta profi mečeva… Mario Jagatić je tu, vrlo atraktivan borac koji će se borit u boksu kao i ja. Bit će tu i Andy Bara, poznati boksački entuzijast i nogometni menadžer koji se želio okušati u ringu. Spojili smo se, sprijateljili i rekli ajmo to pokušati omogućiti, rekao je Igor Mihaljević.

omicron