Dani draganića

“Pala” tri jako pijana vozača – Najpijaniji ide u zatvor i ostaje bez vozačke godinu dana

Trojica pijanih vozača isključena su iz prometa, a najpijanijem od njih, kojem je malo falilo do 2,5 promila, sud je zabranio vožnju godinu dana i poslao ga u zatvor.

Sve ih je policija zaustavila, kontrolirajući promet, jučer, na području Rakovice i Ogulina.

KARLOVACKO

– U Ogulinu je 33-godišnjak upravljao osobnim automobilom gospićkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,16 promila, a na području Rakovice, u Oštarskim Stanovima osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,40 promila upravljao je 72-godišnjak te 59-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,47 promila. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije, a obzirom da je 59-godišnjak višestruki počinitelj prekršaja tzv. „recidivist“ on je danas 11. ožujka uz optužni prijedlog doveden na nadležni Općinski sud koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci, izvijestila je PU karlovačka

Policija ponovo podsjeća da alkohol i upravljanje vozilom ne idu zajedno jer može izazvati teške i trajne negativne posljedice.

– I ovim putem apeliramo na vozače, kao i na sve ostale sudionike u prometu da poštuju prometne propise i svojim ponašanjem doprinesu boljoj sigurnosti cestovnog prometa, poručila je PU karlovačka.