KABA

Natjecatelji Mačevalačkog kluba Karlovac u grad donijeli nekoliko medalja s natjecanja Mali floret

Proteklog vikenda najmlađi članovi Mačevalačkog kluba Karlovac nastupili su na 3. kolu Lige “Mali floret”, mješovito muško-ženskog natjecanja za disciplinu floret do 10 i do 13 godina koje se održavalo u Zagrebu.

Karlovački klub na ovom je natjecanju nastupio s ukupno pet boraca, koji su zajedno ostvarili 29 pobjeda. U kategoriji do 10 godina dobar nastup imali su Mislav Ostarčević i Leonard Baršić-Ilić koji su u konkurenciji od čak 30 boraca na kraju zauzeli odlično 2. i 3. mjesto. Mislav je do drugog mjesta došao s omjerom od 8 pobjeda i samo jednim finalnim porazom, dok je Leonard do 3. mjesta došao s omjerom od 6 pobjeda i 2 poraza.

U kategoriji do 13 godina najbolji je bio Jakov Božić, koji je s omjerom od 7 pobjeda i jednim tijesnim 7-6 polufinalnim porazom na kraju zauzeo 3. mjesto u konkurenciji od 24 borca. U istoj kategoriji Iva Kirinčić je s 5 pobjeda i 2 poraza zauzela 7. mjesto, a David Kruhek je s 3 pobjede i isto toliko poraza na kraju zauzeo 9. mjesto od 24 natjecatelja u ovoj kategoriji.

omicron