Dani draganića

ZDRAVKO ČOLIĆ – krenulo odbrojavanje do koncerta u Koprivnici

Subota, 23.travnja već je odavno rezervirana u kalendarima mnogih ljubitelja lika i djela Zdravka Čolića koji se pripremaju na dolazak u Koprivnicu. Nakon čak šest puta rasprodane beogradske Stark Arene, rasprodanih Arena u Zagrebu, Puli, Splitu i Varaždinu, koncert u Koprivnici pucat će po šavovima.

Kralj zabavne glazbe kako mu tepaju mediji i publika, svoj status opravdao je već odavno. Siguran u čvrstu povezanost njega i publike, za koncert u Koprivnici priprema pravi glazbeni spektakl.

Iako broji čak pet desetljeća na sceni, njegova publika ostaje ista ali i postaje sve mlađa. Hitovima osvaja srce i dušu i mlađih generacija tako da je predivno vidjeti na njegovim koncertima publiku svih dobnih skupina.

To je ono čemu se nada svaki glazbenik, a njemu je svih ovih godina to pošlo za rukom.

Ne propustite koncert 23.4., u Koprivnici, a u ljetni kalendar upišite i onaj koji će se 16.7. dogoditi na Ljetnoj pozornici, čarobne Opatije.

Svoje ulaznice potražite preko sustava Eventim, a dodatno za koncert u Koprivnici i na ovim prodajnim mjestima BP Petrol, Mjenjačnica Exchange, Tisak Media, Caffe Bar Stefano, Koprivnica, Domino Bar, Palovec.