Dani draganića

Vikend za uživanje i opuštanje u Lovačkom domu Muljava

Predivna priroda i vrhunska gastronomija u Lovačkom domu Muljava - savršen spoj za punjenje baterija ovoga vikenda. Rezervirajte svoju porciju posebne delicije, šarana na rašljama!

Delicija iz Baranje, šaran na rašljama, poseban je gastronomski doživljaj za istinske sladokusce. Kako bi ispunili ovu posebnu želju svojim gostima, u Lovačkom domu Muljava podno Petrove Gore pobrinuli su se da ga pripreme već ovoga vikenda.

Pitate nas učestalo za šarana u rašljama. I ne znate kako provesti Praznik rada? Odlučili smo Vam udovoljiti! U našoj mirnoj, zelenoj i inspirativnoj oazi, u srcu Petrove gore ovoga vikenda, od 29. travnja do 1. svibnja, odnosno od petka do nedjelje samo za Vas, Vaše prijatelje, obitelj te poslovne partnere i suradnike pečemo šarane u rašljama, javljaju iz Lovačkog doma Muljava.

Boravak u šumi, daleko od gradskih gužvi i buke, samo pola sata dnevno zasigurno je odličan lijek protiv stresa. Odličan razlog da na vrijeme rezervirate svoju porciju omiljenog baranjskog specijaliteta na terasi Lovačkog doma Muljava.

Kontakt za sve rezervacije, informacije i predbilježbe je broj telefona 098/136-6757.

 Na Muljavi se

Prvi maj slavi

Tako da se šaran

U rašlje stavi!

 

Na livadi zelenoj

U šumi stoljetnoj

Kraj bistrog potoka

Neće vam falit

Dobrog teka!