Ustanova za zdravstvenu njegu u kući dobila 3 automobila, u planu je kupnja četvrtog

Ispred zgrade Karlovačke županije svečano je obilježena primopredaja vozila namijenjenih Ustanovi za zdravstvenu njegu u kući. Ključeve je dodijelila zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar koja se ovom prigodom zahvalila svim djelatnicima.

Karlovačka županija je u posljednjih pet godina u Ustanovu za zdravstvenu njegu u kući uložila 1.300.000 kuna. Svake godine do sada nabavljano je po jedno službeno vozilo, a ove godine osigurana su sredstva za nabavu 3 službena vozila marke Renault twingo.

Grad Karlovac je sudjelovao na projektu kupovine ovih automobila kroz sufinanciranje s 30 tisuća kuna. Svake godine grad Karlovac sufinancira uslugu zdravstvene njege u kući, istaknula je zamjenica gradonačelnika Ivana Fočić te se također zahvalila djelatnicima.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući djeluje već 27 godina. Da bi došli do ljudi koji su u potrebi nužni su im automobili.

– Ova tri automobila omogućit će da se bolje pokriju tereni i da naši djelatnici budu sigurniji. Obzirom na osigurana sredstva vjerujemo da ćemo ove godine nabaviti još jedno vozilo čime bismo zadovoljili sve potrebe, kazala je ravnateljica Ustanove Andreja Navijalić.