KABA

Dan otvorenih vrata PU karlovačke u srijedu u Ogulinu: Saznajte kako postati policajac, ali i što radi policija

– Posjetite nas i saznajte više o radu policije, osposobljavanju i obrazovanju te mogućnostima zapošljavanja, poručili su iz PU karlovačke, najavivši Dan otvorenih vrata u srijedu u Ogulinu.

Od 9.30 do 10.30 sati na Trgu Petra Stipetića 1, u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2022./2023. godinu, promovirat će rad Policijske škole „Josip Jović“.

U vrijeme provođenja aktivnosti osim demonstracije tehnike borilačkih vještina, prikaza sigurnog rukovanja vatrenim oružjem bit će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, a gdje će se zainteresirani moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije te razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokažu interes.

– Pozivamo sve one koji su završili srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, hrvatski su državljani, mlađi su od 28 godina i imaju želju postati policajac/policajka, da 15. lipnja 2022. dođu na Dan otvorenih vrata gdje će dobiti sve potrebne informacije. Ujedno, pozivamo i sve ostale građane koji se žele upoznati s radom policije, da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata u Ogulinu, poručili su iz PU karlovačke.