KABA

Bad Medicine – Bon Jovi tribute band oživio osamdesete u karlovačkom Šancu

Prepoznatljivi električni zvuci osamdesetih vibrirali su pozornicom karlovačkog Open air tribute festivala u sklopu Zvjezdanog ljeta.  Pulsirajući ritam bubnjenja i munjevite akorde električnih gitara publici je dostavio talijanski bend Bad medicine, vrhunski imitatori benda Bon Jovi kojega je prevodio John Bon Jovi.

Bad medicine osnovan je 2001. godine, imamo već više od 20 godina iskustva kao tribute band Bon Jovija. Bon Jovija obožavamo, tako da nam je ovo suđeno. Volim Bon Jovija od djetinjstva, John je poseban, uživam svirati njegove pjesme. Zato činimo sve da donesemo duh Bon Jovija, kao i pravi doživljaj osamdesetih, to nam je cilj, kazao je Josh Zighetti, imitator Jon Bon Jovija.

Premda prvi puta u Karlovcu, vjernim imitatorima ovo nije prvi put u Lijepoj našoj

Ovo nam je drugi put da smo u Hrvatskoj, prvi put bio je u Rapcu gdje je bilo zaista predivno. Obožavamo Hrvatsku i ljude ovdje. Nadamo se kako ćemo moći još nastupati tu, rekao je Josh Zighetti.

Bad medicine bio je više no samouvjeren prije izlaska na pozornicu, što je rezultiralo spektakularnom atmosferom u karlovačkom Šancu u kojemu su mogli uživati i nostalgičari  i oni koji tek otkrivaju čari rock glazbe iz doba najvećih frizura

Od nastupa očekujem da će ljudi reagirati kao prvi rokeri, zagrijat ćemo ih i dati sve od sebe, zaključio je imitator.

Sudeći po gromoglasnom pljesku i osjesima publike – tribute band nije razočarao.