KABA

VK Korana ukupni pobjednik 69. Karlovačke regate

Mateo Trbuhović i Luka Sabelja iz Zagreba pobjednici 31. Memorijalne utrke „Bruno Cetinjanin“

Na Dubovcu kod VK Korana održana je 69. Karlovačka regata te 31. Memorijalna utrka “Bruno Cetinjanin” u organizaciji VK Korana. Ovaj sportski događaj održan je u sklopu Zvjezdanog ljeta kojim Grad Karlovac obilježava 443. rođendan grada. Nastupili su mladi veslači i veslačice iz klubova iz Karlovca, Zagreba i Ogulina. Ukupno je odveslano 14 utrka.

 

 

 

Sveukupni pobjednik ovogodišnje regate je Veslački klub Korana. Karlovački veslači za naslov odnijeli su ukupno 6 pobjeda dok je drugoplasirana Croatia iz Zagreba pobijedila u 5 utrka. Treće mjesto pripalo je VK Sabljaci s jednom pobjedom. Za VK Korana pobjedu su donijeli: Ema Hodak (skif kadetkinje A), Dora Kranjčec (skif kadetkinje B) Mauro Bauer (skif juniori A), Jan Latković (skif juniori B), Šime Ravnjak (skif kadeti A), te Igor Šušnjar i Luka Hajdin (dvojac na pariće juniori A).

 

 

Mateo Trbuhović i Luka Sabelja iz zagrebačke Croatije pobjednici su 31. Memorijalne utrke “Bruno Cetinjanin”, a pobijedili su domaćine Jana Latkovića i Luku Ranitovića. Ističu da su zadovoljni organizacijom i sretni su što su pobijedili u ovoj značajnoj utrci.