• July 13, 2022
  • Andriana Baćurin
  • 0

Malonogometni klub „Guci“ u subotu 16. srpnja 2022. organizira 11. Memorijalni malonogometni turnir „Josip Golub – Gole“ na asfaltiranom igralištu u Gucima. Kotizacija iznosi 400 kuna, a sistem igre je 5+1. Dosad se prijavilo 15 ekipa, a ostalo je mjesto za još samo jednu ekipu.

 

 

– Prijave traju do 15. srpnja u 20 sati. Kao i prijašnjih godina, izvlačenje će se održati u CB „Kod Tome“. Za one koji neće biti s nama u navedenom caffe baru, ždrijeb ćemo prenositi uživo na našoj Facebook stranici „MNK Guci“. Očekujemo dobru zabavu, zanimljive utakmice i neka najbolji pobijedi. – najavljuje Mario Golub, organizator turnira

Nagrade za prvo mjesto su pehar i novčana nagrada u iznosu od 50% od cjelokupne uplate kotizacija. Za drugo mjesto pripremljen je pehar i 30%, a nagrada za treće mjesto je pehar i 10% od cjelokupne uplate kotizacija. Igrači će dobiti i pojedinačne nagrade, a to su pehar za najboljeg igrača, strijelca i vratara turnira. Uz kvalitetan nogomet, domaćin će ponuditi raznovrsnu i bogatu ponudu jela i pića. Nakon finala slijedi proglašenje te vrtna zabava uz Miljca i grupu Slatki dodir.