KABA

NK Vatrogasac pobjednik turnira na Turnju

Nagrađeni i najbolji pojedinci

Jednodnevni tradicionalni nogometni turnir u organizaciji NK Korana odigran je na Turnju. Sudjelovale su seniorske momčadi Vatrogasca, Barilovića i samog domaćina Korane. U prvom susretu snage su odmjerili Barilović i Korana, a konačan rezultat bio je 1:1. Vatrogasac je svladao Barilović rezultatom 5:2, a pobjeda rezultatom 5:1 protiv domaćina Korane, Vatrogascu je donijela prvo mjesto na ovogodišnjem izdanju turnira.

 

 

Najbolji strijelac turnira je Antonio Perenčević dok je Luka Demirović istaknut kao najbolji golman. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Antonio Valentić. Sve susrete sudio je Zvonko Lesar. Sistem igre bio je 2×20 minuta.

Sretni smo što smo bez obzira na radove oko našeg novog stadiona mogli održati ovaj tradicionalni turnir kojeg svake godine u srpnju organiziramo u spomen i čast braniteljima Domovinskog rata s područja našeg Turnja. Bitno nam je da tradicija ide i dalje te da se posjetitelji i sudionici turnira zajedno druže na našem turniru. – rekao je Dražen Radočaj, predsjednik NK Korana